" />

BUDINCĂ de iaurt cu dulceață de AFINE

budinca

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Reţete vechi româneşti reinventate

Confesiunile unui bucătar fericit

Ai nevoie de:

250 grame crema de branza

500 ml iaurt grecesc (10% grăsime)

100 g zahar pudra

1 lingura esenta de vanilie

1 praf de sare

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Mixeaza crema de branza cu iaurtul, zaharul, vanilia si sare. Pune amestecul intr-un prosop sau intr-o bucata de tifon curata, pe care o asezi intr-un castron cu malai. Lasi 2-3 ore la scurs, in frigider.

Inainte de a servi rastorna budinca pe un platou si toarna deasupra dulceata de afine. Daca vrei un mod de servire mai deosebit, poti pune budinca in cupe de inghetata.

 Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Joaca-te cu noi ! legume