" />

BURGER cu șuncă în CIOCOLATĂ

a--

Retete la gratar „altfel”

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Ingrediente:

½ kilogram carne de vită tocată

4 felii cașcaval

1 salată verde

4 chifle cu semințe de susan

8 felii șuncă afumată

ciocolată neagră

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Mod de preparare:

Șunca afumată se prăjește până devine crocantă, apoi se scoate pe șervete de hârtie pentru a îndepărta excesul de grăsime. Între timp, ciocolata se topește, apoi fiecare fâșiuță de bacon se scufundă în sosul ciocolatiu până capătă o crustă fină. O dată ce toate feliile sunt glazurate, se pun pe farfurie la frigider, pentru 20 de minute, pentru a lăsa ciocolata să se solidifice. Carnea de vită se amestecă cu cașcavalul rupt în bucățele, se porționează în chiftele cât mai mari și mai groase și se lasă pe grătar 15 minute. Chiflele se taie pe jumătate, se ung cu brânză topită cu aromă de ardei și se lasă cu fața în sus la cuptor 5-7 minute. La final, se asamblează burgerul: pe o jumătate de chiflă, se așază chifteaua fierbinte, o frunză de salată verde, două fâșiuțe de bacon în ciocolată și, la sfârâit, al doilea „căpăcel” de chiflă.

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume