" />

CARTOFI la cuptor cu bacon, ceapă și smântână

cartofi

Marea carte a murăturilor

Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Ai nevoie de:
6 cartofi mari
unt
3 linguri ulei de masline
sare, piper
bucatele de bacon
branza cheddar
ceapa
smantana
patrunjel

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Ce trebuie sa faci: Pune pe o tava de copt o folie de aluminiu. Spala cartofii, curata-i de coaja si feliaza-i fin, dar nu pana la capat. Intre felii, pune bucatele mici de unt, ceapa si bacon. Poti adauga si un pic de ulei de masline.
Aranjeaza cartofii pe tava si pune-i la cuptor pentru 45 de minute, apoi inveleste-i cu folie de aluminiu si mai lasa-i inca 15-30 minute. La final, presara deasupra branza cheddar. O versiune de Cartofi Hasselback!

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume