" />

CARTOFI rumeniți cu dragoste

cartofi

Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Ai nevoie de:
6 cartofi mari
1/4 cana ulei de masline
1 lingurita sare
piper
2 lingurite seminte de chimen
1/2 lingurita paprika

Multe povești culinare savuroase în cartea Plăcerile păcătoase ale gastronomiei de Aurora Nicolau, apărută la Editura Integral.

Ce trebuie sa faci:

Curata cartofii, feliaza-i si decupeaza, cu o forma de biscuiti, cat de multe inimioare poti. Fierbe bucatelele de cartof pentru 3 minute, apoi lasa-i sa se scurga bine.
Combina toate ingredientele pentru marinata: uleiul, sare, chimenul, piperul si paprika.
Toarna combinatia peste cartofi, amesteca si lasa 5 minute, sa se intrepatrunda aromele.
Intinde cartofii pe o tava si lasa-i la cuptor pentru 20-25 de minute.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

 

Joaca-te cu noi ! legume