Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată
Reţete vechi româneşti reinventate
Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii
Confesiunile unui bucătar fericit
Ai nevoie de:
1/3 cana faina
sare
3 albusuri de ou
1 lingura apa
3/4 cana branza rasa Parmigiano-Reggiano (parmezan)
1/2 cana pesmet
2 cartofi taiati pe lung in 8 felii
2 cartofi dulci taiati pe lung in 8 felii
Multe povești culinare savuroase în cartea Plăcerile păcătoase ale gastronomiei de Aurora Nicolau, apărută la Editura Integral.
OFERTĂ!
Pachet Poveștile Jariștei – 3 volume – 150 lei (preț inițial: 180 lei)!
Pachetul conține cărțile
2. Tainica inimă a Bucureștilor
3. Plăcerile păcătoase ale gastronomiei
Ai nevoie de:
Combina faina cu sarea intr-o farfurie.
Combina albusul si apa in alta farfurie, si branza rasa cu pesmetul – in alt vas.
Trece feliile de cartofi in faina, inmoaie-le in mixtura de ou, apoi da-le prin mixtura de branza.
Aranjeaza feliile de cartofi pe o tava de copt invelita in hartie de copt si lasa-le la cuptor pentru 30 de minute.
Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!
Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!
Dar și AICI!
OFERTĂ SPECIALĂ!
Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!
1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;
2. Reţete vechi româneşti reinventate;
3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;
5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;
6. Rețete de Paște reinterpretate;
7. Alfabetul mâncării sănătoase
Pachet cărți Bucătărescu II numai 70 lei – 7 titluri!
1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;
2. Confesiunile unui bucătar fericit;
6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;
7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun