" />

CARTOFI wedges cu PARMEZAN la cuptor

cartofi

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Ai nevoie de:
1/3 cana faina
sare
3 albusuri de ou
1 lingura apa
3/4 cana branza rasa Parmigiano-Reggiano (parmezan)
1/2 cana pesmet
2 cartofi taiati pe lung in 8 felii
2 cartofi dulci taiati pe lung in 8 felii

Multe povești culinare savuroase în cartea Plăcerile păcătoase ale gastronomiei de Aurora Nicolau, apărută la Editura Integral.

 

OFERTĂ!

Pachet Poveștile Jariștei – 3 volume – 150 lei (preț inițial: 180 lei)!

Pachetul conține cărțile

1. Bucătăria Balkaniei

2. Tainica inimă a Bucureștilor

3. Plăcerile păcătoase ale gastronomiei

Ai nevoie de:
Combina faina cu sarea intr-o farfurie.
Combina albusul si apa in alta farfurie, si branza rasa cu pesmetul – in alt vas.
Trece feliile de cartofi in faina, inmoaie-le in mixtura de ou, apoi da-le prin mixtura de branza.
Aranjeaza feliile de cartofi pe o tava de copt invelita in hartie de copt si lasa-le la cuptor pentru 30 de minute.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume