" />

Cati ani are, in realitate, Martina Stoessel!

vio

Filmarile pentru serialul fenomen Violetta, difuzat la Disney Channel, s-ar sfarsit, dar visul Violetta nu s-a terminat inca, cel putin nu pentru Martina Stoessel!

Dupa ce s-a intalnit cu Papa Francisc in septembrie, anul trecut, a fost invitata la emisiunea Danseaza printre stele din Italia, Martina Stoessel, alaturi de gasca sa din serialul Violetta, a inceput cel de-al doilea turneu mondial in ianuarie 2015.

La ora actuala, Tini se afla in Franta, unde concerteaza cu casa inchisa. Alaturi de Martina se afla la Paris si iubitu ei, actorul Peter Lanzani, care este mai mare cu 7 ani decat ea!

vio 1

Dar cati ani are, in realitate, Martina Tini Stoessel. Interpreta Violettei este nascuta pe 21 martie 1997, ceea ce inseamna ca in primavara va implini 22 ani.

Iata-o, mai jos, in vizita pe care a facut-o la Disneyland Paris alaturi de prietenii ei Candelaria Molfese (Camila), Mercedes Lambre (Ludmila), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maximiliano), Ruggero Pasquarelli (Federico), Samuel Nascimento (Broduey) si Jorge Blanco (Leon).

vio 2

vio 3

vio 5

vio 43

Joaca-te cu noi ! legume