" />

Ce se intampla in sezonul 3 din “Alex si trupa”?

alex and co

In Italia, Disney Channel a difuzat deja ultimul episod din a doua serie a productiei originale “Alex si trupa” (Alex and Co). In alte tari, precum Romania, Spania, Portugalia, Germania, sar si cele din America de Sud, aventurile celor cinci liceeni pot fi inca urmarite.

Chiar daca nu se compara cu succesul productiei “Violetta”,  Leonardo Cecchi (Alex), Eleonora Gaggero (Nicole), Beatrice Vendramin ( Emma), Federico Russo (Sam) si Saul Nanni (Christian) au acum  fani prin toate colturile lumii.

“Imi place ideea sa fiu dublat in alte limbi”, zambeste Federico Russo, veteranul grupului, cu experienta in televiziune. Cea mai tanara este Eleonora Gaggero, care in fata manifestarilor entuziaste ale fanilor nu-si poate retine lacrimile. “Nu ne simtim ca niste vedete. Iar cand te afli in fata acestei demonstratii de afectiunii, emotia este imensa si incontrolabila”.

Cei cinci actori din “Alex si trupa” viseaza sa mearga la facultate, sa devina actori sau cantareti, sa priveasca Camp Rock, High School Musical si X Factor, sa asculte Maroon5 si sa traiasca succesul cu aceeasi candoare ca la inceput.
“Suntem niste baieti normal – admite Saul Nanni. Nu suntem Brad Pitt”.  “Famiile noastre ne tin cu picioarele pe pamant”, mai spune el. Pentru ultimul episod al seriei doi din serialul “Alex si trupa”, Disney a adus baietii de la  trupa britanica The Vamps ca invitati speciali.

Joaca-te cu noi ! legume