" />

Cel mai simplu cheesecake, fara coacere

cheesecake

Ai nevoie de:

20 de biscuiti digestivi
11 linguri unt
2 linguri zahar
300 g branza de vaci, bine scursa
250 ml lapte condensat
1 lingura esenta de vanilie

Ce trebuie sa faci:

Macina biscuitii graham si amesteca-i cu zaharul si untul. Intinde un strat de biscuiti intr-o forma rotunda cu inel detasabil, inclusiv si pe peretii ei, dupa ce in prealabil ai pus o foaie de hartie de copt.

Mixezi branza de vaci cu laptele condensat si esenta de vanilie. Pui crema de branza peste biscuiti si nivelezi. Dai prajitura la rece pentru cateva ore. Daca vrei, deasupra poti pune dulceata de afine sau de fragi.

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume