" />

Cele mai spectaculoase parcuri de distractie din Europa

parc 1

Disneyland Park are cinci tinuturi de poveste: Main Street USA, plina de farmecul si ospitalitatea unui mic oras american din anii 1900. Fantasyland este poate cel mai apreciat loc al parcului, unde personajele din povestile ce l-au inspirat pe Walt Disney prind viata: Peter Pan, capitanul Hook, Alice din tara Minunilor cu al sau labirint sau castelul Frumoasei din Padurea Adormita sunt doar cateva surprize de neuitat.
Frontierland reconstituie atmosfera Vestului Salbatic, Adventureland a fost creat pentru iubitorii de aventura, iar Discoveryland va invita sa infruntati extraterestrii sau sa plecati intr-o calatorie intergalactica la bordul unei nave spatiale.

parc 2

Tot in apropierea Parisului, se afla si Parcul de distractii Asterix. Aici veti asista la teatru stradal, evenimente-surpriza, puteti vizita un sat galez, unde personajele va vor servi drept ghizi.

parc 3

Cel mai mare loc de distractie din Germania este Europa Park, situat in orasul Rust, la 160 km distanta de Stuttgart. Tematica este reprezentarea la scara miniaturala a unor importante atractii sau obiective turistice din diverse tari europene: Germania, Italia, Franta, Elvetia, Grecia, Rusia, Olanda, Norvegia, Spania, Austria si Anglia.

parc 4

Legoland este situat in Gunzburg, in Bavaria, si ofera vizitatorilor peste 40 puncte de atractie, majoritatea imitand constructiile realizate de copii din piesele popularului joc Lego.

SesamoAventura attraction, PortAventura Theme Park, Salou, Costa Daurada, Province of Tarragona, Catalonia, Spain. Image shot 2011. Exact date unknown.

Portaventura este cel mai mare parc de distractii din Spania, situat la 120 km de Barcelona. Parcul acvatic Costa Caraibe reprezinta un adevarat paradis. Acesta are peste 9.000 mp de piscine: cu tobogane, cu valuri, rauri artificiale pentru rafting, cascade, locuri tropicale si de plaja.

Joaca-te cu noi ! legume