CHARLOTTE, cea mai iubită Prințesă din lume!

KING'S LYNN, ENGLAND - DECEMBER 25: Catherine, Duchess of Cambridge speaks to Princess Charlotte as Prince George watches as they leave after attending the Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2019 in King's Lynn, United Kingdom. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

KING’S LYNN, ENGLAND – DECEMBER 25: Catherine, Duchess of Cambridge speaks to Princess Charlotte as Prince George watches as they leave after attending the Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2019 in King’s Lynn, United Kingdom. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Prinţesa Charlotte are doar patru ani, dar e deja iubită de milioane de oameni. Micuţa a făcut furori la prima slujbă de Crăciun la care a participat alături de familia regală britanică, la Sandringham. Momentul emoţionant care i-a făcut pe toţi cei prezenţi să se îndrăgostească şi mai tare de Charlotte a fost unul când fetiţa s-a dus la o femeie în scaun cu rotile şi a luat-o în braţe. A fost primul an când Charlotte şi George au participat la tradiţionala slujbă de Crăciun de la Sandringham. Într-un paltonaş verde, asortat cu pălăria şi pantofii mamei sale, Charlotte a venit de mână cu Kate Middleton. George a fost alături de tatăl lui şi a purtat un costum albastru care s-a portivit cu ţinuta tatălui său.
La slujba de la Biserica Sfânta Maria Magdalena vin şi numeroşi fani ai familiei regale, care urmăresc din afara lăcaşul de cult. Dezinvoltă, Charlotte s-a dus la o femeie din public care se afla într-un scaun cu rotile şi a luat-o în braţe, iar George a urmat-o. Conform mirror.co.uk, femeie, pe numele ei Gemma Clark, a fost profund emoţionată şi i-a oferit micuţei un balon în formă de flamingo, iar lui Kate un buchet de trandafiri. Charlotte a mai primit cadouri de la alţi admiratori veniţi în faţa bisericii, semn că micuţa e iubită de oameni, dar şi că e un copil cald şi foarte deschis.
Prinţul Louis, mezinul ducilor de Cambrigde, a stat acasă cu părinţii lui Kate, fiind prea mic pentru slujbă.
Un cuplu relaxat, de multe ori considerat cu picioarele pe pământ şi deloc preteţios, Kate Middleton şi Prinţul William au publicat o imagine superbă cu cei trei copii, de Crăciun. Pasionată de fotografie, Kate a fost cea care a realizat poze în care William în sărută pe obraz pe Louis, în timp ce George se uită sţrengăreţe în aparat, iar Charlotte îl tachinează pe fratele ei mai mic.

Joaca-te cu noi ! legume