" />

Cheesecake japonez din doar 3 ingrediente

cheesecake

Ai nevoie de:

3 oua

120 grame ciocolata alba

120 grame crema de branza nesarata

Ce trebuie sa faci:

Separati albusurile de galbenusuri. Puneti albusurile la frigider si preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Topiti ciocolata alba la bain marie. Puneti inauntru crema de branza nesarata, amestecand. Dati deoparte. Adaugati galbenusurile amestecand constant.

Scoateti din frigider albusurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateti pana obtineti o spuma tare. Puneti o treime din albusuri peste crema de branza. Amestecati. Apoi, pe rand, celelalte doua treimi, amestecand treptat pana la omogenizare.

Pregatiti un vas termorezistent cu hartie unsa cu ulei. Turnati mixtura. Luati vasul, ridicati-l usor si “loviti-l” de masa de cateva ori, pentru a scoate bulele de aer. Turnati niste apa fierbinte in tava cuptorului, puneti in mijloc vasul vostru. Dati la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade si… inchideti focul, lasand acolo vasul vostru pentru inca 15 minute.

Joaca-te cu noi ! legume