" />

CLĂTITE de Post – incredibil de gustoase!

a-

Rețete de suflet. Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești

Cartea de bucate de Post

Reţete vechi româneşti reinventate

Ingrediente

1 cana apa minerala carbogazoasa

1 cana faina

1 lingura zahar

50 ml ulei

1 lingura zahar vanilat

1 praf de sare

Pachet Poveștile Jariștei – 3 volume – 150 lei (preț inițial: 180 lei)!

Pachetul conține cărțile

1. Bucătăria Balkaniei

2. Tainica inimă a Bucureștilor

3. Plăcerile păcătoase ale gastronomiei

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un castron făina cu zaharul vanilat si sarea, apoi se adauga apa minerala si uleiul si se ameste incet cu telul. Daca iese prea groasa compozitia se mai adauga apa minerala, daca este prea subtire se mai pune putina faina.

Se toarna apoi clatitele intr-o tigaie speciala, bine incinsa, si se coc pe ambele parti. Se umplu cu fructe sau gem. Sau cu bostan copt!

Joaca-te cu noi ! legume