" />

CONCURS! Poti castiga un DVD cu filmul preferat!

a concurs

In aceasta luna, PRO Video lanseaza pe DVD unele dintre cele mai frumoase animatii pentru copii. “Clopotica si legenda Bestiei de Nicaieri”, “Cenusareasa” si un noul film din seria Scooby-Doo. Poti castiga si tu unul dintre aceste DVD-uri, daca raspunzi la intrebarea de mai jos!

   clopoTinker Bell si Legenda Bestiei de Nicaieri (2014)

Noua animatie din seria Tinkerbell ne-o arata pe Clopotica intr-o aventura iesita din comun: cand una dintre suratele ei, increzatoare ca infatisarea nu spune nimic despre inima unei fiinte, se imprieteneste cu o misterioasa creatura gigantica, Clopotica nu stie daca sa se teama sau nu pentru siguranta zanelor. Dar cand un grup de zane ia initiativa de a captura “monstrul” inainte ca acesta sa faca prapad in jur, Clopotica va trebui sa decida daca prejudecatile sunt mai importante decat o inima deschisa.
Format: DVD

clopo 4Cenusareasa (2015)

Cand tatal ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, “fii buna si ai curaj”. Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului. Oare il va mai intalni?
Format: DVD, BD

clopo 2Scooby-Doo! si Kiss: Misterul Rock and Roll (2015)

Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer si Tommy Thayer, membri ai trupei de glam hard rock/ heavy metal Kiss, si-au oferit vocile pentru filmul animat.
Formatia a facut echipa cu Scooby, Shaggy si restul gastii in filmul “Scooby-Doo! and Kiss: Rock and Roll Mystery”. Pelicula cuprinde si o noua piesa a formatiei Kiss si personaje cu vocea unor artisti precum Kevin Smith, Garry si Penny Marshall si a cantaretului Darius Rucker, printre altii.
Format: DVD

INTREBARE CONCURS:

Pe care, dintre cele trei filme pe DVD prezentate mai sus, ti-ar placea sa-l castigi?

Asteptam raspunsurile voastre mai jos, in sectiunea de comment!

Perioada:7-15.08.2015.

Joaca-te cu noi ! legume