" />

Cum colorezi ouăle de PAȘTE natural, fără vopsea – toate nuanțele!

Easter Eggs

Rețete de Paște reinterpretate

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Paștele nu are nicio semnificatie fara ouale vopsite in rosu sau alte culori vii.

Pentru a obtine pigmentii necesari fiecarei culori e nevoie de legume pe care le ai chiar in bucataria ta. Exista o metoda naturala in totalitate, astfel ouale vor avea nuante vii si fara toxine.

1. Galben – Se fierb 5 morcovi impreuna cu o lingura de praf de curcuma, o lingura de sare si 2 linguri de otet.

2. Turcoaz – O jumatate de varza rosie se fierbe in apa impreuna cu o lingura de sare si 2 linguri de otet.

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

3. Violet – 500g de afine proaspete se fierb in apa impreuna cu o lingura de sare si 2 linguri de otet.

4. Rosu aramiu – Doua jumatati de sfecla rosie se fierb in apa impreuna cu o lingura de sare si 2 linguri de otet.

5. Portocaliu – Foile uscate de la 4-5 cepe se fierb impreuna cu o lingura de sare si 2 linguri de otet.

Toate ingredientele potrivite pentru fiecare culoare se fierb circa 30 minute dupa care punem ouale la vopsit pana cand pigmentii le vor colora coaja.

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume