" />

Cum se face DULCEAȚA de STRUGURI

dulceata

Ai nevoie de:
1 kg struguri
1 kg  zahar
1 fiola de esenta de vanilie
4 pahare cu apa
zeama de la o lamaie

Reţete vechi româneşti reinventate

Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești

Ce trebuie sa faci:
Scoti samburii din boabele de struguri. Mai apoi, pui la fiert zaharul in apa si, dupa ce s-a topit, adaugi sucul de la jumatate de lamaie. Compozitia va deveni treptat un sirop destul de bine legat, moment in care adaugi boabele de struguri. Se fierbe la foc mediu, pana cand se omogenizeaza. Spre final, picuri sucul de la cealalta jumatate de lamaie, mai lasi la fiert pret de maxim 5 minute, apoi stingi focul.

 

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume