" />

Cum să faci boabe de MAZĂRE prăjite

mazare

Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Ai nevoie de:
mazare
ulei
sare cu usturoi

Ce trebuie sa faci:
Incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Pune mazarea intr-un castron si apoi presara ulei si sare. Amesteca bine.
Toarne boabele pe o tava invelita in hartie de copt, apoi coace 30 de minute. Daca le vrei mai crocante, mai lasa-le pentru 15 minute.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume