" />

Cum să faci CARAMELE de casă

caramele

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Alfabetul mâncării sănătoase

Ai nevoie de:
½ cana smantana grasa
2 linguri unt
sare
¾ cana zahar tos
2 linguri apa
3-4 pachetele zahar vanilat

Ce trebuie sa faci:
Tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt.
Asaza pe foc la bain marie smantana, untul si sarea. Cand s-au omogenizat, da deoparte. Topeste intr-o cratita zaharul si adauga compozitia de smantana. Amesteca bine si adauga si zaharul vanilat. Pune compozitia in tava de chec si las-o sa stea la rece cateva ore. Scoate hartia de copt si taie caramelele asa cum doresti.

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume