" />

Cum să faci CARAMELE englezești …pe românește!

caramele

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Terapia culinară cu bere

Ai nevoie de:
1 cana nuci sau alune maruntite
3/4 cana zahar brun
1/2 cana unt
1/2 cana pepite de ciocolata

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ce trebuie sa faci:

Unge cu unt o tava. Presara alunele pisate.
La foc mediu, pune zaharul si untul intr-o cratita si lasa sa fiarba cam 7 minute. Rastoarna continutul in tava. Presara si pepitele de ciocolata. Lasa-le pentru cateva minute sa se topeasca, apoi intinde ciocolata in mod egal. Lasa compozitia sa se raceasca inainte de a o taia in bucatele.

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume