Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată
Reţete vechi româneşti reinventate
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Ai nevoie de:
150 grame unt
4 cartofi mari
75 ml supa de legume sau pui (se pot folosi si cubulete dizolvate in apa)
2 catei de usturoi usor zdrobiti
2 crengute de cimbru proaspat
sare si piper
Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii
Confesiunile unui bucătar fericit
Ce trebuie sa faci:
Cartofii se curata si se taie pe jumatate.
Se incinge untul in tigaie. Atunci cand a inceput sa faca spuma se pun cartofii. Se lasa la prajit pe o parte aproximativ 5 minute sau pana cand se rumenesc bine. Apoi se intorc pe partea celalata.
Dupa ce cartofii s-au rumenit pe ambele parti, se adauga supa de legume sau pui, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul.
Se pune capacul si se lasa la foc mic pana cand se inmoaie cartofii.
Rețete asemănătoare găsiți în cărțile din Colecția BUCĂTĂRESCU:
OFERTĂ SPECIALĂ!
Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!
1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;
2. Reţete vechi româneşti reinventate;
3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;
5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;
6. Rețete de Paște reinterpretate;
7. Alfabetul mâncării sănătoase
Pachet cărți Bucătărescu II numai 70 lei – 7 titluri!
1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;
2. Confesiunile unui bucătar fericit;
6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;
7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun
Rețete vechi românești în cartea BUCĂTĂRIA BALKANIEI disponibilă AICI. Puteți comanda CĂRȚI cu aceeași tematică AICI: www.eintegral.ro