" />

Cum să faci CARTOFI PICANȚI pe grătar

cartyofi

Retete la gratar „altfel”

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Ai nevoie de:
4 cartofi lunguieti
3 linguri ulei
pudra de ardei iute (boia)
sare mare

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Ce trebuie sa faci:

Spala foarte bine cartofii, dar nu-i curata. Taie-i pe lungime, in felii nu foarte groase. Unge feliile cu ulei si presara deasupra sare si pudra de ardei iute, dupa gust. Pune cartofii pe gratar, pe ambele parti pana se rumenesc si furculita intra cu usurinta in ei.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume