" />

Cum să faci cea mai bună DULCEAȚĂ de căpșune

dulceata de capsune

Reţete vechi româneşti reinventate

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Multe povești culinare savuroase în cartea Plăcerile păcătoase ale gastronomiei de Aurora Nicolau, apărută la Editura Integral.

Ai nevoie de:

2 kg capsune, spalate si curatate
1 kg zahar
6 linguri suc de lamaie

Ce trebuie sa faci: Pune capsunele, zaharul si sucul de lamaie intr-o cratita si lasa-le sa fiarba pana scade lichidul. Cand este gata, dulceata se pune in borcane sterilizate, cu capace sterilizate. Borcanele se pun intr-o oala, cu apa calda, învelite într-un prosop, si se fierb 10 minute. Se lasa 24 de ore sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara.â

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume