" />

Cum să faci CRENVURȘTI de casă!

hot dog

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Ai nevoie de:

1,3 kg carne de porc
900 grame carne de vita
3 linguri paprika
3 linguri miere
2 lingurite pudra de usturoi
1 lingura bobite de mustar macinate
1 lingura sare
2 lingurite piper macinat
2 lingurite coriandru macinat
1 lingurita nucsoara
1 lingurita cardamon
1 cana lapte praf
2 cani apa rece

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

 

Ce trebuie sa faci: Taie carnea in bucatele si da-o prin masina de tocat. Adauga toate mirodeniile, amesteca bine si marunteste bine carnea, intr-un robot de bucatarie. La apoi mixtura la frigider pentru 30 de minute.
Pune din nou, putin cate putin, carnea in robotul de bucatarie si mixeaza pana va arata ca o pasta. Adauga putina apa daca e nevoie.
Umple matele de oaie cu pasta de carne si pune crenvurstii la fiert. Pofta buna!
 

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

 

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume