" />

Cum sa faci FLOARE de CEAPĂ prăjită

ceapa

Reţete vechi româneşti reinventate

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Pentru aceasta reteta delicioasa, ai nevoie de:

1 ou
1 cana cu lapte
1 cana cu faina
sare, piper
1/2 lingurita usturoi pudra
2 cepe foarte mari
ulei

Ce trebuie sa faci: Curata cepele, taie-le partea de sus si pune-le sub un jet de apa. Dupa ce s-au uscat, poti sa le tai, pe diagonala, in 16 sau 32 parti egale.
Intr-un castron, amesteca sarea cu faina, piperul si usturoiul apoi presara amestecul pe ceapa. Combina laptele cu oul, inmoaie ceapa in aceasta mixtura, apoi da-o din nou prin faina.
Ceapa astfel pregatita sa pune la prajit intr-o tigaie cu mai mult ulei, intai cu susul in jos, apoi si pe cealalta parte, cam 2-3 minute. Se scoate pe un prosop de hartie.

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume