" />

Cum să faci FULGI de PORUMB în casă

tigaie

Alfabetul mâncării sănătoase

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Ai nevoie de:
o tigaie cu invelis nonaderent
1 cana faina de porumb (mălai)
1/4 cana zahar pudra

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ce trebuie sa faci:
Pune tigaia la foc mediu. Pune malai in strecuratoare si presara pe fundul tigaii intr-un strat mai gros sau mai fin, depinde cum vrei sa iasa fulgii.
Apoi, umple o sticla spray cu apa si pulverizeaz-o peste malaiul din tigaie pana acesta se umezeste.
Nu amesteca deloc.
Lasa tigaia la foc mic pana cand apa incepe sa se evapore, apoi presara si zahar, daca preferi.
Cand apa se va evapora de tot, incep sa se formeze fulgii. Nu-i lasa sa se rumeneasca prea tare, sa nu se arda.
Asta e tot.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume