" />

Cum sa faci icre false cu nuca si ceapa

icre

Ai nevoie de:

300 grame gris
apa
1/2 ceapa
100g nuca

Pentru maioneza de soia:
1/2 pahar lapte soia
2 pahare ulei
lamaie si sare

Ce trebuie sa faci:

Se fierbe grisul cu apa, sare si o lingura de ulei pana cand capata consistenta unui pure . Se toarna intr-un bol si se amesteca cu telul din cand in cand pana se raceste. (sa nu faca coaja).
Se mixeaza intr-un recipient cilindric inalt cu un mixer vertical si cand consistenta este ca de maioneza se adauga lamaie si sare dupa gust. Daca nu aveti vas subtire si inalt nu se va lega si trebuie sa adaugati un pahar de orez fiert.
Se toarna maioneza peste crema de gris, se toaca 1/2 ceapa marunt si se adauga miez de nuca maruntit cu mana.
Serviti cu legume crude sau pe paine,  ideala ca aperitiv.

Joaca-te cu noi ! legume