" />

Cum să faci NUCI și alune PICANTE

nuci

Ai nevoie de:
1 albus de ou, batut
1 lingura apa
3 cani alune, nuci pecan, migdale
1/2 cana zahar
1/2 lingurita sare
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita cuisoare
1/2 lingurita nucsoara

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ce trebuie sa faci:

Intr-un castron mic, bate albusul cu apa. Amesteca nucile si alunele. In alt castron, combina zaharul cu sarea si restul mirodeniilor. Presara pentru nuci si alune.
Intinde nucile pe o tava invelita in folie. Coace la 180 de grade pentru 30 de minute, amestecand o data sau de doua ori.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume