" />

Cum să faci PÂINE DE CASĂ fără făină

oaine

Ai nevoie de:

90 grame seminte de in
90 grame seminte de floarea soarelui
90 grame de nuci,
50 grame seminte de dovleac
50 grame seminte de susan
4 oua
100 ml de apa
jumatate de lingurita de bicarbonat si putina sare.

Reţete vechi româneşti reinventate

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Mod de preparare:

Macinati, pe rand, semintele pana obtineti o pulbere fina. La randul lui, va fi macinat si miezul de nuca. Amestecati bine si adaugati bicardonatul de sodiu, ouale si apa. Amestecati si adaugati putina sare. Cand totul s-a omogenizat, puneti aluatul obtinut intr-o tava de paine si introduceti totul in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 50 de minute.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume