" />

Cum să faci PÂINE de ÎNGHEȚATĂ

paine

 Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ai nevoie de:

    doua cani de inghetata topita
    o cana si un sfert de faina care creste fara dospire

Optional:

    un sfert de cana de fulgi dulci colorati
    un sfert de cana de fulgi de ciocolata

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Ce trebuie sa faci:

Preincalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Combina inghetata topita cu faina si amesteca-le pana ce se omogenizeaza. Daca vrei, adauga mici “mirodenii dulci” ca fulgii dulci, colorati si/sau fulgii de ciocolata.

Intr-o tava de paine pune hartie de copt si da cu ulei pentru a nu se lipi de suprafata. Toarna compozitia in tava si intinde-o pana ce o nivelezi. Lasa compozitia la cuptor pentru 35-40 de minute. Dupa ce o scoti de la cuptor, las-o sa se raceasca inainte sa o tai.

Joaca-te cu noi ! legume