" />

Cum să faci PIFTIE cu ȘORICI

piftie

 Ai nevoie de:

500 grame sorici curatat bine
1 ceapa
4 catei de usturoi
sare
piper
1 morcov
Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Ce trebuie sa faci:
Soriciul, taiat franjuri, se pune la fiert in apa cu sare si piper. Adaugi ceapa si morcovul intreg si lasati la fiert cam o ora. La final, pui usturoiul pisat, strecori zeama si adaugi bucatelele de sorici. Lasi piftia la rece pana se intareste bine.
Multe alte povești și rețete inedite în cartea lui Dan-Silviu Boerescu „Rețete de suflet. Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești din colecția de artă culinară „Bucătărescu – Trăiesc ca să mănânc!”, editată de Integral , la prețul promoțional de 17 lei. Mai multe cărți din colecție disponibile pe www.eintegral.ro.

Joaca-te cu noi ! legume