" />

Cum să faci RULADA cu DULCEAȚĂ

rulada

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Ai nevoie de:

125 grame unt la temperatura camerei
2 lingurite de otet
un praf de sare
300 grame faina
125 ml apa minerala

coaja de la o lamaie
coaja de la o portocala
250 grame nuca macinata
o fiola esenta de vanilie
dulceata (din care aveți la îndemână)
2-3 linguri cacao

Ce trebuie sa faci:
Se pune faina intr-un bol, se adauga untul moale, sarea, otetul si apa minerala. Se framanta bine pana se obtine o coca elastica. Se intinde de cateva ori cu sucitorul si apoi se impacheteaza si se lasa la rece cateva ore.

Se macina nuca si se amesteca cu dulceata. Se adauga coaja de lamaie si cea de portocala, cacao si vanilia. Se intinde aluatul intr-o foaie subtire, se pune compozitia de dulceata si se ruleaza. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la 180°C.

OFERTĂ!!!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Joaca-te cu noi ! legume