" />

Cum să faci SUPĂ de VIȘINE

supa

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Rețete vechi românești în cartea BUCĂTĂRIA BALKANIEI disponibilă AICI. Puteți comanda CĂRȚI cu aceeași tematică AICI

Ai nevoie de:

500 g de visine curatate de samburi
4 linguri de zahar
coaja de la o lamaie
un praf de scortisoara
2 galbenusuri de ou
150 ml de smantana
sare dupa gust

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ce trebuie sa faci:
Se pun la fiert 2 l de apa, in care se adauga coaja de lamaie rasa, scortisoara, sarea si zaharul. Se fierbe pana cand se topeste bine tot zaharul. Apoi, adaugi visinele si se lasa la fiert timp de 10 minute. Separat, se amesteca smantana cu faina si cu galbenusurile de ou. Compozitia rezultata se adauga peste visine, amestecandu-se incontinuu. Se mai lasa maximum 10 minute sa fiarba la foc mic. Se poate servi si calda, dar si rece, de la frigider, simpla sau cu crutoane de paine.

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume