" />

Cum să faci TARTĂ DE MERE cu scorțișoară – REȚETA simplă

tarta

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Reţete vechi româneşti reinventate

Confesiunile unui bucătar fericit

Ai nevoie de:
0,5  kg mere roșii
200 g faina integrala
2 linguri ulei de masline
sare
scortisoara

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Ce trebuie sa faci:

Sarea, faina si uleiul de masline se pun intr-un bol. Se amesteca cu degetele, apoi se adauga apa, la temperatura camerei, framantand compozitia pana cand totul se omogenizeaza.
Aluatul se pune la rece si, intre timp, merele se curata si se taie feliute. Compozitia trebuie sa stea aproximativ 20-30 de minute la frigider, dupa care se intinde uniform intr-o tava tapetata in prealabil cu faina.
Se baga la cuptor, la o temperatură de 180 de grade, se lasa la copt vreme de 15 minute, pana cand incepe sa prinda o nuanta aurie.

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Joaca-te cu noi ! legume