" />

Cum să faci TORT în GHIVECE de FLORI!

tort

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Ai nevoie de:
10 ghivece de ceramica noi
2 pungi pudding de ciocolata
2 cana smantana
2 bucati crema de branza
2 cani zahar pudra
esenta de vanilie
2 pachete biscuti Oreo
viermi gumati optional
flori comestibile

Ce trebuie sa faci:

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Spala vasele de ceramica si lasa-le sa se usuce.
Fa pudding-ul de ciocolata conform instructiunilor de pe pachet si, cu ajutorul unui mixer, bate bine smantana pana se transforma in frica.

Intr-un castron mare, amesteca zaharul, vanilia si crema de branza. Adauga pudding-ul de ciocolata, apoi frisca.

Reţete vechi româneşti reinventate

Pune un biscuit Oreo pe orificiul de pe fundul vasului de ceramica astfel incat desertul sa nu „evadeze”.

Adauga mai multi biscuti zdrobiti, adauga compozitie de branza si pudding si viermi gumati, daca doresti. La final, mai pune niste biscuti zdrobiti si adauga niste flori comestibile, drept decor. Lasa vasul cu tortul la frigider pentru cateva ore.

 

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume