" />

Cum să faci tort TIRAMISU cu aAFINE

Jacy's Blueberry Cheesecake

Ai nevoie de:

    750 g mascarpone
    8 galbenusuri
    150 g zahar
    120 ml lichior
    500 ml frisca
    12 piscoturi
    2 cani de cafea tare
    8-10 biscuiti
    500 g afine

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Ce trebuie sa faci:

Prepari o cafea tare in care pui cateva picaturi de lichior si lasi la racit. Bati galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Pui vasul pe baie de aburi, torni restul de lichior in fir subtire si amesteci pana se ingroasa, aproximativ 10-15 minute. Lasi la racit.

Bati frisca spuma tare si o incorporezi usor in mascarpone,de sus injos. Lasi la rece. Amesteci cu grija galbenusurile in mascarponesi lasi crema obtinuta la frigider.

Intr-o tava de cozonac aranjezi un strat de crema, adaugi cateva afine, un strat de piscoturi pe care le treci rapid prin cafea si tot asa pana cand termini ingredientele, iar pe ultimul strat pui biscuitii. Pui prajitura la frigider peste noapte. A doua zi, rastorni tortul si-l ornezi cu fructe proaspete.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume