" />

Cum să faci UNT din dovlecei și zucchini

unt

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

Ai nevoie de:
1 kg zucchini si dovlecei
1/4 cana ulei de masline sau unt
1 ceapa
1 catel de usturoi
sare
piper

 Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ce trebuie sa faci:
Da pe razatoare dovleceii. Lasa-i sa se scurga in strecuratoare.
Incalzeste uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa si usturoiul. Adauga dovleceii si amesteca bine. Lasa-i pe foc cam 15 minute.
Dovleceii se vor topi intr-un fel de gem de legume.
Se mananca pe paine.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume