" />

Cum să faci VINETE la CUPTOR cu nuci și stafide

vinete

Reţete vechi româneşti reinventate

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Multe povești culinare savuroase în cartea Plăcerile păcătoase ale gastronomiei de Aurora Nicolau, apărută la Editura Integral.

Ai nevoie de:

2 vinete
ulei de masline
1 ceapa tocata marunt
2 catei de usturoi, zdrobiti
50 g stafide
scortisoara
chimen
coriandru
o ceasca de nuci tocate
iaurt
feliute de lamaie

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

 

Ce trebuie sa faci:

Taie vinetele pe lungime, stropeste-le cu ulei de masline si lasa-le in cuptorul incins aproximativ o jumatate de ora sau pana se inmoaie. Intre timp, caleste in ulei ceapa, usturoiul, stafidele, scortisoara, chimenul si coriandrul. Adauga apoi si nucile. Toarna apoi peste vinete. Se serveste cu iaurt, felii de lamaie si paine.

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume