" />

Cum să prepari FRIGANELE

friganele

Daca vrei sa le dai un nume pompos le poti spune paine prajita frantuzeasca.

Reţete vechi româneşti reinventate

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Ai nevoie de:
paine
ou
smantana sau lapte
zahar vanilat
unt

Multe povești culinare savuroase în cartea Plăcerile păcătoase ale gastronomiei de Aurora Nicolau, apărută la Editura Integral.

OFERTĂ!

Pachet Poveștile Jariștei – 3 volume – 150 lei (preț inițial: 180 lei)!

Pachetul conține cărțile

1. Bucătăria Balkaniei

2. Tainica inimă a Bucureștilor

3. Plăcerile păcătoase ale gastronomiei

Ce trebuie sa faci: Tavalesti feliile de paine printr-un amestec cu ou, smantana si zahar vanilat si le prajesti in unt. In Franta este un desert apreciat, servit cu un topping de inghetata si sos caramel, dulceata, ciocolata sau frisca.

…Si, pentru numele lui Dumnezeu, nu le spuneți – folosind o etimologie populară – „frigĂnele”, vă rog mult!

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

 

Joaca-te cu noi ! legume