" />

FOCCACIA cu cârnați și cremă de brânză

sandvici

Ai nevoie de
6 felii de paine focaccia
3 carnati
200 grame branza stracchino
1 lingura smantana
1 lingura seminte de fenel
sare
chives (ceapa de tuns)

Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii

Confesiunile unui bucătar fericit

Terapia culinară cu bere

Ce trebuie sa faci:
Scoate pielita de pe carnati, faramiteaza carnea intr-un castron, adauga branza, smantana si semintele de fenel. Amesteca, cu mixerul electric, compozitia. Umple cate doua felii de focaccia cu delicioasa crema, apoi preseaza si leaga-le cu un fir de ceapă verde.

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Joaca-te cu noi ! legume