" />

Frumusetea de ciocolata cu lapte – noua printesa britanica! Galerie FOTO

a-0710

Pe 19 mai 2018, Prințul Harry (al cincilea în linia de succesiune a tronului britanic) și controversata actriță americană Meghan Markle, o superbă mulatră deja trecută printr-un divorț(!), vor spune „Da!” în Capela St. George de la Castelul Windsor. Ochii întregii lumi vor fi ațintiți asupra noului cuplu regal, strălucitor și neconvențional, vor examina rochia miresei valorând 400 000 de lire sterline și vor încerca să întrezărească dincolo de limbajul trupurilor secretele care înconjoară această relație ce fascinează deja pe toți!
Jurnalistul de investigație Daniel Sinclair-Etheridge prezintă într-un stil polemic dar spumos toate dedesubturile afacerii regale britanice. De pildă, de ce Meghan a plătit deja, în locul lui Harry, 120 000 de lire pentru o lună de miere cum n-a mai fost alta… http://www.bucatarescu.ro/2018/04/integral-exclusiv-meghan-markle-si-printul-harry-nunta-secolului-cu-39-foto-inedite/

Un filmuleţ în care logodnica lui Harry se joacă de-a regina cu prietenii, pe când avea opt ani, face înconjurul lumii pe Internet. Ceilalţi copii o strigă „Înălţimea Voastră”, iar ea le cere să îi pregătească meniul pentru o întâlnire cu oaspeţii din toată lumea. 26 de ani mai târziu. jocul a devenit realitate. Meghan şi-a cunoscut Prinţul. Iar nunta va avea loc în mai puţin de o lună, la Castelul Windsor.
Multe alte povești inedite în cartea lui Daniel Sinclair-Etheridge „Meghan Markle și Prințul Harry – Nunta secolului” din colecția „Viața secretă a vedetelor“, editată de Integral & powered by Libertatea, disponibilă în rețeaua InMedio și la standurile de difuzare a presei la prețul promoțional de 14,99 lei. Mai multe cărți din colecțiile Integral disponibile pe www.eintegral.ro.

Joaca-te cu noi ! legume