" />

Horoscopul florilor: Afla ce fel de floare esti!

flori

Impartit in 9 zodii, grupate dupa ziua de nastere, horoscopul florilor releva caracterul fiecarui nativ.

 

 floarea soarelui

Floarea-Soarelui (pentru cei nascuti in zilele de 1, 10, 19 si 28)

Ca si florii care isi intoarce fata dupa lumina, si tie iti place sa fii in lumina reflectoarelor, in centrul atentiei. Nu te saturi niciodata e complimente, de aprecieri, de cuvinte frumoase. Esti, totodata, o persoana sigura pe tine, increzatoare, care si-a facut un stil de viata din a fi in fruntea celoralti. Iti place sa ti se acorde atentie, dar nu esti mofturoasa sau ingamfata. Dimpotriva, te caracterizeaza generozitatea si te dovedesti o buna si de folos prietena.

 bujor

Bujorul (pentru cei nascuti in zilele de 2, 11, 20 si 29)

Este de apreciat in mod deosebit de care dai dovada in orice situatie, oricat de grea. Uneori, insa, aceasta calitate se poate transforma in inflexibilitate si incapatanare si n-ar fi rau, pentru o mai buna comunicare cu ceilalti, sa incerci sa corectezi aceste defecte.

Iti place foarte mult natura, iar activitatile practice sunt indreptate catre asigurarea unui trai confortabil si fara probleme.

Rețete de Paște reinterpretate

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată

Reţete vechi româneşti reinventate

 papucul doamnei

 

Papucul-Doamnei (pentru cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30)

Esti o fire modesta, visatoare, romantica, retrasa – atunci cand simti ca nu esti primita cu bratele deschise. Ai inclinatii artistice – poate muzica, pictura, poate arta culinara – , iti place sa te intelegi cu cei din jur si faci eforturi in acest sens.

 

 albastrea

Albastreaua (pentru cei nascuti in zilele de 4, 13, 22, 31)

Aio personalitate debordanta si iti place sa te implici in tot felul de proiecte. Se zice ca nu ai radacini… Dar, ca si planta pe care o reprezinti, ai… rizomi, care se intind peste tot si te tin legat de oameni si de evenimente. Este o persoana gata oricand sa ii sfatuiasca pe ceilalti, sa ajute, sa consoleze. Ai o fire deschisa si devotata.

 iris

Irisul (pentru cei nascuti in zilele de 5, 14, 23)

Este semnul zodiacal care exprima cel mai bine persoanele creative, optimiste, vesele. Exista si o doza de mister si seductie, la acest semn, si asta face ca ele sa aiba parte mereu de admiratori. Optimismul Irisului conduce uneori la credulitate – le vine prea greu sa creada ca lumea are si parti rele – iar asta le poate pune si in situatii neplacute. Au insa capacitatea de a depasi repede astfel de momente. Se adapteaza lesne la orice situatie si, mai mult chiar, reusesc sa-i ajute si pe altii sa se adapteze.

 mac

Macul (pentru cei nascuti in zilele de 6, 15, 24)

Fire calma, sensibila, … senzitiva…, se simte bine doar in locurile care ii ofera confort si siguranta. Are nevoie sa se inconjoare de lucruri stilate, de oameni rafinati si sa stie ca viata ei este organizata, pusa la punct pana in cel mai mic amanunt.

 orhidee

Orhideea (pentru cei nascuti in zilele de 7, 16, 25)

Este o persoana foarte frumoasa, are un caracter nobil si rafinament innascut, fapt pentru care e admirata de toti cei din preajma. Unora caracterul ei poate sa li se para un pic cam rece, pretentios, asta pana cand ajung sa o cunoasca mai bine si sa isi dea seama ca e o persoana loiala, integra si mereu gata sa ajute.

Cateodata, poate sa surprinda prin actiunile ei, altadata, prefera sa se invaluie in mister.

 margareta

Margareta (pentru cei nascuti in zlele de 8, 17, 26)

Te caracterizeaza sinceritatea si fidelitatea, dar uneori cazi in pacatul… naivitatii. Lectia ta de viata ar trebui sa fie: ramai iubitoare si deschisa, insa invata sa fii si prudenta, mai ales cu persoanele pe care nu le cunosti prea bine!

 trandafir

Trandafirul (pentru cei nascuti in zilele de 9, 18, 27)

Persoanele nascute sub acest semn al zodiacului sunt atrase de filosofie, poezie, arta si natura. Nu tolereaza cruzimea si nedreptatea si simt adeseori nevoia sa intervina, aproape patetic, pentru a indrepta starea lucrurilor. Asta le face sa fie impulsive, iar dupa ce actul de justitie s-a incheiat, sa traiasca un acut sentiment de deruta. Nici impulsivitatea, nici anxietatea de dupa nu fac bine, mai ales ca persoanele din semnul trandafirului au nevoie de armonie si echilibru in tot ceea ce intreprind.

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume