" />

INTERVIU Karol Sevilla, din “Soy Luna”: “Serialul Soy Luna nu este comparabil cu Violetta”

luna 1

Karol Sevilla este protagonista noului serial eveniment de la Disney Channel, “Soy Luna”, care s-a dovedit cel puţin la fel de grozav ca “Violetta”. Actriţa ne-a răspuns, în exclusivitate, cu sinceritate şi mult umor, întrebărilor despre noua producţie, noua ei viaţă şi personajul din “Soy Luna”.

 

– Bună, Karol! Salutări din România! Cum te simţi în postura de cel mai nou star Disney Channel?

Bună, România! Să fiu sinceră, mă simt super, super, superfericită să fiu vedetă Disney Channel. Pentru mine, este un vis împlinit să joc în acest serial de la Disney Channel, cum ar fi pentru orice copil. De asemenea, sunt supermândră, superfericită şi recunoscătoare pentru că pot juca un personaj atât de important şi de frumos precum Luna. Sunt recunoscătoare că Disney mi-a dat ocazia să-mi văd visul cu ochi. Este incredibil că oamenii cred despre mine că sunt un star de la Disney Channel!

– Când ai realizat că vrei să fi actriţă şi cum ai primit rolul principal din “Soy Luna”?

Să fiu sinceră, nu am ştiut de la început că îmi va plăcea actoria. Habar nu aveam dacă voi putea să joc, să cânt şi să dansez. Am învăţat să fac toate acestea lucruri luând lecţii. În timpul acestor lecţii, mi-am dat seama că îmi place lumea actoriei. Am început să avansez: am mers la şi mai multe lecţii de dans, canto şi actorie. Cum am ajuns la audiţiile pentru Disney? Prin intermediul unei prietene. Ea mi-a spus va fi un casting. M-am dus. Dar a fost o serie de provocări. Eram prea scundă şi prea tânără. Cu toate acestea, nu am renunţat, am luat o atitudine pozitivă şi am privit partea bună a lucrurilor. Mă gândeam că dacă nu obţin un rol în acest serial, poate voi fi remarcată pentru alt program, odată ce oamenii de la Disney vor afla despre mine. M-au rugat să vin la următoarea rundă de audiţii. Am spus: “Wow!”. Când m-au chemat pentru următoarele audiţii, asta însemna că eram în runda finală. O săptămână mai târziu, mi-au spus că trebuie să merg în Argentina pentru un alt interviu. Mi-am spus: “Wow, asta e o ocazie uriaşă pentru mine”. Nu mai zburasem niciodată cu avionul şi asta a fost o ocazie grozavă, mai ales că ştiam că dădeam audiţie pentru un personaj frumos.  Când am ajuns, mi-am cunoscut colegii actori şi am vizitat un pic locurile, apoi mi s-a spus: “Ei bine, mulţumim”. Nu mi-au spus să rămân sau ceva de genul acesta. Dar o săptămână mai târziu, m-au sunat şi mi-au spus: “Bine ai venit în familia Disney. Ai fost acceptată în serial. Felicitări!”.  Am spus: “Mulţumesc mult pentru că mi-aţi dat această ocazie. Şi promit că nu vă voi dezamăgi”. Apoi am început să plâng, m-am dus în camera mea, mi-am făcut bagajele şi am spus: “Plec”.

– Vorbeşte-ne puţin despre personajul tău, Luna.

Luna este o fată grozavă. Este dezinvoltă şi curajoasă. Pentru mine, ea e un fel de supereroină. Este o fată care cade, o fată care poate cădea de o mie de ori, dar întotdeauna se ridică şi merge mai departe. Ceea ce îi place este să fie cu oamenii care îi plac şi pe care îi place: prietenii, familia ei. Valorile familiale sunt foarte importante pentru ea. În aceeaşi măsură, poate fi şi timidă. Este în plin proces de maturizare. Aşa că învaţă cum să se maturizeze. Este ca şi mine, are o viaţă nouă, i se întâmplă lucruri noi şi, ca şi mine, învaţă să se maturizeze. Este incredibil.

– Eşti fana “Violetta”? Cum te simţi să faci parte dintr-un serial care este comparat cu “Violetta”?

Să fiu sinceră, nu mă consider o fană. Am văzut serialul. Povestea este supergrozavă. Actorii sunt supertalentaţi. Aşa că e grozav să fac parte dintr-un proiect care poate fi asemănat cu Violetta. Nu mă deranjează că oamenii compară personajele din “Soy Luna” şi “Violetta”. Dar, să fiu cinstită, nu ar trebui să fim comparaţi. Suntem actori diferiţi şi personaje diferite. Proiectul poate părea asemănător pentru că este semnat de aceeaşi producători de la Disney Channel. Dar povestea? Nu este comparabilă pentru că este o poveste diferită. “Soy Luna” este despre muzică, actorie, dans şi patinaj pe role, spre deosebire de “Violetta”, care este despre muzică, actorie şi dans. Pentru noi, este grozav să fim comparaţi cu serialul “Violetta”. Ne-ar plăcea să avem parte de acelaşi succes.

–  Ruggero Pasquarelli a avut un rol în “Violetta”. Poţi să ne spui dacă şi alţi actori din “Violetta” vor juca în serialul “Soy Luna”?

E adevărat, Rugerro a jucat în “Violetta” şi mai sunt câţiva actori pe care îi veţi recunoaşte. Rodrigo Pedreira a jucat în “Violetta”, în rolul lui Diego, la fel şi Ezequiel Rodríguez. În unele episoade, personajul Olga din “Violetta” îşi va face apariţia. În alte episoade, va apărea Samuel Nascimento, care a jucat şi el în “Violetta”. Altă vedetă care va avea un rol în acest serial va fi Sofia Carson , Evie din “Descendenţii”. A fost o experienţă incredibilă să lucrez alături de ea, să cânt împreună cu ea.

– Eşti o fană Martina Stoessel? Ai cunoscut-o personal?

Da, am cunoscut-o. Am cunoscut-o la un concert Violetta, care a avut loc aici, în Buenos Aires. Am cunoscut toţi actorii atunci. Şi, să îţi spun adevărul, o admir foarte tare. Este o fată care joacă superbine şi cântă superbine. Este grozav de talentată. Nu sunt o fană a ei, totuşi. Nu mă consider o fană. Dar o admir foarte mult. Nu o cunosc foarte bine. Nu am mers împreună la un suc sau ceva de genul acesta. Dar o ştiu la modul: “Bună, ce mai faci? Felicitări”. Este o persoană minunată.

– Vorbeşte-ne puţin despre viaţa ta din Mexic, înainte de a veni în Argentina. Semăna cu viaţa Lunei?

Avem vieţi foarte asemănătoare. Viaţa mea a fost cam ca a Lunei. În Mexic, am început să joc, cânt şi să dansez la televiziune când aveam 10 ani. Când am primit rolul Luna, mi s-a spus că trebuie să mă mut în Buneos Aires, Argentina. Acelaşi lucru i se întâmplă şi Lunei. Ea trebuie să se mute în Argentina. Trebuie să înveţe lucruri noi, cum ar fi să trăiască într-o ţară nouă, într-o cultură nouă, să-şi facă prieteni noi, să meargă la o şcoală nouă. Cel mai amuzant este că şi eu şi Luna am avut parte de aproape aceleaşi experienţe. La acea vreme, mă gândeam: “Wow, cred că mi-au pus un microfon şi copiază tot ceea ce spun!”. Este super frumos. Când te identifici cu personajul şi lucrurile care ţi se întâmplă sunt similare.

– Cum s-a schimbat viaţa ta de când ai primit rolul Luna?

S-a schimbat mult. În Mexic, de exemplu, eram cunoscută ca actriţă. Oamenii puteau să mă remarce în piaţă sau la mall. Dar, când am ajuns în Argentina, eram doar o fată obişnuită. Era ciudat pentru că nimeni nu ştia cine sunt. Au fost câteva ocazii când oamenii care ştiau de mine de la televiziunea mexicană m-au rugat să facem poze împreună. Dar de când a început turneul de promovare pentru “Soy Luna” şi a debutat şi piesa “Alas”, alături de trailerul teaser, oamenii se opresc şi se uită la mine: “Shh, este Luna din noul serial de la Disney Channel”. Vor să facă poze cu mine, ceea ce e grozav. Îmi place la nebunie. Îmi place când fanii vin la mine să-mi vorbească. Sunt fericită că au început să o cunoască pe Luna, un personaj în care am investit atâta muncă în fiecare zi.

– Ştii să patinezi bine sau a trebuit să iei lecţii pentru acest rol?

Nu cred că sunt o patinatoare atât de bună. Am învăţat. Înainte, nu ştiam să patinez deloc. Am luat, timp de şase săptămâni, lecţii. Am căzut de o mulţime de ori. Adică, de o mulţime de ori! Dar am învăţat din toate acele căzături. De exemplu, pot face o schemă şi să cad de 30 de ori, iar a 31-a oară să îmi iasă bine. Apoi, aflam că nu o făceam bine pentru că nu mi-am distribuit greutatea în partea în care trebuia sau ceva de genul ăsta. Am învăţat multe, iar acum când mă văd patinând la TV, în promo-urile pentru “Soy Luna”, îmi zic: “Asta-i Luna! Cum am învăţat eu oare să patinez atât de repede, să le dau viaţa acelor patine, să-i dau viaţă Lunei?”. Este uimitor să mă văd la TV patinând după ce am învăţat într-un timp atât de scurt.

– Serialul are o distribuţie internaţională. Vă distraţi mult pe platourile de filmare?

Da, chiar ne distrăm. Avem un Italian, Ruggero Pasquarelli, un actor din Chile, Jorge López, actriţa spaniolă Ana Jara, dar şi mexicani, Michael Ronda şi eu. Ne înţelegem foarte bine şi ne distrăm de minune pe platourile de filmare. Ne amuzăm imitându-ne unul pe celălalt, spunând lucruri precum “bonjourno” sau  “chica delivery”. La filmări, râdem mult, pentru că, de exemplu, actorul italian îşi spune replicile greşit pentru că toate cuvintele sunt amestecate în limba spaniolă.

– Ce îţi place să faci în timpul liber? Ai un hobby?

La ora actuală, este înotul. Când plec de la filmări, îmi place să merg la înot. Sau să învăţ. Acum, studiez limba engleză cu un profesor particular. De asemenea, îmi place să mă joc pe telefon, să stau pe reţelele de socializare sau să mă uit la videoclipuri pe YouTube, chestii de genul ăsta. Îmi fac, de asemenea, timp să mă joc, să mă plimb, să vizitez diverse locuri, să văd ce înseamnă realitatea. Se întâmplă să uiţi de viaţa reală când eşti pe platoul de filmare tot timpul şi să joci în scene în care totul este pictat în roz. Aşa că îmi place să ies în stradă, să văd cum este viaţa în realitate.

– Care este cel mai mare vis al tău la ora actuală?                              

Ei bine, visul meu cel mare deja s-a împlinit, pentru că fac ceea ce fac în “Soy Luna”. Cred că este visul oricărei fete să fie la Disney Channel, iar eu am acum această ocazie. Este un mare vis împlinit. Ştiu că voi avea şi alte vise. Dar acum sunt super, superfericită cu ceea ce mi se întâmplă.

– Ai un mesaj pentru fanii tăi din România?

România, îţi trimit o mulţime de pupici! Mulţumesc pentru tot sprijinul vostru, mai ales pe reţelele de socializare. Vă va plăcea mult de tot serialul. Trebuie să vedeţi. Facem o treabă grozavă. Povestea este super amuzantă. Avem cântece şi dragoste şi o grămadă de fun. De asemenea, patinăm. Patinajul este un sport grozav. O să vă placă la nebunie. Vă trimit un pupic uriaş!

Joaca-te cu noi ! legume