" />

Lucruri mai putin stiute despre Descendentii

descendentii 1

Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart si Sofia Carson interpreteaza rolurile urmasilor adolescenti ai celor mai cunoscuti raufacatori Disney, in noul film cu actiune live, Descendentii.

Firul povestii ni-l prezinta Ben, fiul bun al Regelui si Reginei (Frumoasa si Bestia din „Frumoasa si Bestia) care este pe cale sa preia tronul. Primul sau anunt este de a oferi lui Mal, Evie, Carlos si Jay, urmasii pusi pe nazbatii ai lui Maleficent, Regina cea Rea, Cruella de Vil si Jafar, sansa de a-si rascumpara greselile, dupa ce au fost toti sechestrati pe Insula Pierdutilor timp de 20 de ani.

#Sofia Carson si Dove Cameron au purtat peruci in timpul filmarilor.
# Cand era mica, Dove Cameron nu voia sa fie o printesa, ci Maleficent. In filmul “Descendentii”, ea a primit rolul fiicei lui Maleficent.
# Pe masura ce adolescentii se schimba, din rai in buni, schimbarile sunt reflectate in tinutele pe care le poarta.
# Multe dintre scenele de la Liceul din Auradon au fost turnate la Castelul Hatley, din Victoria.
# Filmul avea un alt nume in scenariul original! “Descendentii era invaluit in mister cand am auzit prima data de acest proiect. Am fost chemata pentru a citi scenariul unui film strict secret care nu avea voie sa paraseasca cladirea! in acel moment era denumit Off the Island (Plecarea de pe Insula)”, a declarat Dove.
# Este a doua oara cand Dove Cameron si Cameron Boyce joaca impreuna. Prima data s-a intamplat in serialul “Liv si Maddie”.
# Pentru rolul Printului Ben, s-au inscris la auditii peste 600 de actori!
# Mitchell Hope (care joaca rolul Printului Ben) recunoaste: “Am urmarit multe videoclipuri cu Printul William pentru a intra mai bine in pielea personajului meu, Printul Ben.
# „Descendentii” a fost filmat in Vancouver, Canada.

descendentii 2

Joaca-te cu noi ! legume