" />

Martina Stoessel, declaratii despre iubire si Violetta!

caras 1

Martina Tini Stoessel, protagonista serialului Disney Channel Violetta, a aparut recent pe coperta revistei Caras. In interviul care insoteste pictorialul, Tini vorbeste despre viata si cariera sa, dar si despre iubire.

Martina Stoessel si Peter Lanzani au fost una dintre cele mai populare perechi pe Twitter pe parcursul anului care tocmai a trecut. Cei doi actori s-au certat, s-au impacat, apoi au pus punct relatiei chiar inainte de sfarsitul anului. Motivul? Lipsa timpului.

caras 5

” Azi sunt singura, dar foarte linistita. Ma bucur de ceea ce imi da viata. Sunt bine, desi de regula despartirile sunt urate. Pe Peter il iubesc, familia mea il indrageste. Dar sunt foarte tanara si eram prea mult departe unul de altul din cauza lucrului”.
“Acum nu simt nevoia sa ma indragostesc sar nu spun nu dragostei. Imi place sa ma indragostesc. Sa traiesc acea stare.

Martina Stoessel a vorbit, de asemenea, de Violetta: “Realizez ca nu am avut si nu am viata unei fete normale de varsta mea. Dar nu regret nimic. Nu m-am simtit niciodata prizoaniera intr-o colivie de sticla. Pentru aproape cinci ani am fost Violetta pentru Disney si toata viata mea voi ramane asa pentru acele fetite carora serialul le-a marcat copilaria”.

caras 2

Joaca-te cu noi ! legume