" />

MILEY CYRUS – marea transformare! 16 FOTO recente

INGLEWOOD, CA - AUGUST 24:  Recording artist Miley Cyrus poses in the press room during the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Adio, “Hannah Montana”! Welcome, Miley Cyrus! Vedeta are deja 25 ani…

Miley Cyrus s-a născut pe 23 noiembrie 1992 la Nashville, Tennessee. Părinții ei sunt Leticia „Tish” (născută Finley) și cântărețul de muzică country Billy Ray Cyrus. Miley are cinci frați și surori.

Părinții ei au botezat-o Destiny Hope (engleză “destin, speranță”) deoarece credeau că va aduce speranță în viețile oamenilor când va crește mare. Porecla ei a fost „Smiley” apoi „Miley” deoarece zâmbea foarte mult când era copil. Ea a absolvit Heritage Middle School, unde era majoretă.

Serialul Hannah Montana a fost transmis prima dată pe 24 martie 2006 în Statele Unite, având în medie 4 milioane de telespectatori pe episod. Deoarece serialul a avut un mare succes, Cyrus a înregistrat opt piese pentru coloana sonoră a albumului, debutănd pe locul #1 în Billboard 200, cu 281,000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare.

În cei 14 ani de carieră, putem spune că Myley a strâns o sumă destul de frumușică în valoare de 160 de milioane $, clasând-o astfel pe locul 1 în topul celor mai bogați tineri americani.

La sfârșitul anului 2007 Miley a încheiat o relație de doi ani cu Nick Jonas din trupa Jonas Brothers. Pe 18 martie 2008, Cyrus a început un proces legal pentru schimbarea numelui său în „Miley Ray Cyrus”, al doilea nume aparținând tatălui său. Numele a devenit oficial pe 1 mai 2008.

În februarie 2008 Miley și prietena ei, Mandy Jiroux, au deschis un cont pe YouTube și au început să posteze clip-uri video; au intitulat show-ul „The Miley and Mandy Show”.

Pe 8 octombrie 2009 și-a închis contul pe rețeaua socială Twitter, cerând mai multă intimitate. Cyrus a fost foarte populară pe Twitter, contul ei fiind vizionat de aproximativ 2 milioane de utilizatori ai rețelei. În luna iunie 2009 a încheiat a noua lună de relație cu modelul Justin Gaston, cu puțin înainte de a merge în Tybee Island, Georgia pentru a filma The Last Song. În iulie 2009 a început o relație cu actorul australian Liam Hemsworth, cu care a jucat în filmul The Last Song. În luna august 2010 Hemsworth a confirmat că relația s-a încheiat într-un interviu acordat revistei Us Weekly. Însă la sfârșitul lunii martie 2011, cei doi s-au împăcat, mutându-se astfel împreună. În toamna lui 2013 aceștia s-au despărțit anulându-și logodna pe motiv că comportamentul lui Miley ar strica imaginea lui Liam.

În vara anului 2014, Miley este văzută în mai multe rânduri cu Patrick Schwarzenegger. În toamna aceluiași an, cei doi sunt surprinși sărutându-se. Cei doi au format un cuplu până în 2015.În 19 ianuarie 2016 , Miley și Liam s-au împăcat,aceștia au recunoscut că s-au logodit din nou.

Joaca-te cu noi ! legume