" />

MILEY CYRUS s-a maritat in secret! Afla cu CINE!

Mandatory Credit: Photo by Michael Buckner/Variety/Shutterstock (9126552am)
Liam Hemsworth and Miley Cyrus
'Thor: Ragnarok' film premiere, Arrivals, Los Angeles, USA - 10 Oct 2017

Toată lumea se aștepta să anunțe data nunții, dar se pare că Miley Cyrus și Liam Hemsworth sunt deja soț și soție. Nu are rost să-i mai felicităm – ceremonia a avut loc acum acum jumătate de an.  

Miley Cyrus și Liam Hemsworth vorbesc foarte rar despre relația lor de dragoste și deși s-a speculat mult pe marginea unei posibile căsătorii, cei doi nu au comentat niciodată nimic. Acum aflăm că cei doi îndrăgostiți și-au pus pirostriile… acum jumătate de an.

O sursă din anturajul cuplului a declarat pentru publicația australiană NW că Miley și Liam s-au căsătorit în luna aprilie: „a fost o ceremonie intimă la reședința lor din Malibu. A fost doar o mână de oameni prezentă la eveniment și ei sunt singurii care știu. Miley și Liam nu au făcut publică vestea și nici nu plănuiesc să o facă prea curând.“

Zvonurile cum că Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit au apărut acum o săptămână. Cei doi au fost fotografiați cu verighete pe deget în timp ce se plimbau pe insula Tybee din Georgia, locul unde s-au cunoscut și unde au filmat împreună pentru lungmetrajul The Last Song.

 Miley Ray Cyrus  (pe numele adevărat Destiny Hope Cyrus, n. 23 noiembrie 1992NashvilleTennesseeStatele Unite ale Americii) este o cântăreață și actriță americană.Miley Cyrus a interpretat vocea lui Penny din filmul Bolt, și a înregistrat piesa „I Thought I Lost You” din coloana sonoră a filmului cu John Travolta, piesă pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. Ca urmare a serialului Hannah Montana a fost creat un film numit Hannah Montana: Filmul. Filmul a fost lansat pe 10 aprilie 2009 în Statele Unite. În 2008 Miley a apărut în topul revistei Time „Cele mai influente 100 de persoane din lume”.. În 2008, revista „Forbes” a clasat-o în topul Celebrity 100 pe locul 35, cu încasări de peste $25 milioane de dolari, iar în 2009 pe locul 29. De la începutul turneului Wonder World Tour Miley a vândut peste 14 milioane de albume.

La sfârșitul anului 2007 Miley a încheiat o relație de doi ani cu Nick Jonas din trupa Jonas Brothers. Pe 18 martie 2008, Cyrus a început un proces legal pentru schimbarea numelui său în „Miley Ray Cyrus”, al doilea nume aparținând tatălui său. Numele a devenit oficial pe 1 mai 2008.

În februarie 2008 Miley și prietena ei, Mandy Jiroux, au deschis un cont pe YouTube și au început să posteze clip-uri video; au intitulat show-ul „The Miley and Mandy Show”.

Pe 8 octombrie 2009 și-a închis contul pe rețeaua socială Twitter, cerând mai multă intimitate. Cyrus a fost foarte populară pe Twitter, contul ei fiind vizionat de aproximativ 2 milioane de utilizatori ai rețelei. În luna iunie 2009 a încheiat a noua lună de relație cu modelul Justin Gaston, cu puțin înainte de a merge în Tybee Island, Georgia pentru a filma The Last Song. În iulie 2009 a început o relație cu actorul australian

, cu care a jucat în filmul The Last Song. În luna august 2010 Hemsworth a confirmat că relația s-a încheiat într-un interviu acordat revistei Us Weekly Însă la sfârșitul lunii martie 2011, cei doi s-au împăcat, mutându-se astfel împreună. În toamna lui 2013 aceștia s-au despărțit anulându-și logodna pe motiv că comportamentul lui Miley ar strica imaginea lui Liam.

În vara anului 2014, Miley este văzută în mai multe rânduri cu Patrick Schwarzenegger. În toamna aceluiași an, cei doi fiind surprinși sărutându-se. Cei doi au format un cuplu până în 2015.În 19 ianuarie 2016 , Miley și Liam s-au împăcat,aceștia au recunoscut că s-au logododit din nou.

Joaca-te cu noi ! legume