" />

Oana Gregory de la Disney isi rasfata colegii de platou cu sarmale

oana gregory 2

Oana Gregory este prima actrita romanca de la Disney, iar cel mai recent serial in care joaca, “Crash&Bernstein”, se bucura de succes si in Romania.

Destinul osencei s-a schimbat brusc la varsta de 10 ani, cand a ajuns, impreuna cu mama ei, la Los Angeles, hotarata sa-si incerce norocul in actorie. “Am zis ca mergem de proba si daca in sase luni nu se intampla ceva, inseamna ca nu e facuta pentru o cariera in actorie”, a povestit mama ei pentru Libertatea.ro. Insa, la doar trei saptamani dupa ce a ajuns la Hollywood, romanca a obtinut primul ei job si a castigat primii bani.

oana gregory 1

“A filmat o reclama TV. A fost aleasa sa apara in clipul publicitar al papusilor Bratz si asa a primit si primul cec din viata ei, cu o suma putin peste 1.000 de dolari”, ne-a spus aceasta. Ofertele pentru Oana au venit apoi rapid. 54 de impresari s-au oferit sa lucreze cu ea, insa dintre toti oseanca a ales o grecoaica, cu care lucreaza si in prezent. Astfel, micuta romanca a aparut in numeroase reclame, printre care si pentru lantul de magazine Wallmart, si a defilat pentru celebrele surori Olsen.

In 2011, Oana a fost cooptata in productiile Disney, devenind in scurt timp imaginea companiei americane al carei serial, “Crash&Bernstein”, a ajuns si in Romania. “Drumul la Hollywood e greu, competitia e mare, necesita multa munca si sacrificii”, a subliniat tanara.

Oana isi face planuri sa vina in vacanta in Romania, alaturi de mai multi prieteni americani, iar de multe ori isi rasfata colegii de platou cu sarmale, cozonac si palinca.

Joaca-te cu noi ! legume