" />

Olivia Holt, in “Cronicile Evermoor” de la Disney Channel

olivia 1

Intr-unul dintre episoadele serialului de la Disney Channel, Olivia Holt interpreteaza  o semizeita, o neinfricata fata de 1015 ani, care revine pe pamant pentru a se razbuna pe fostul ei iubit. “Este atat de distractiv sa o intepretez pe Valentina, n-am avut parte niciodata de un astfel de rol. Sunt un mare fan al filmelor de suspans, cand apare cate unul la cinema, eu sunt prima in cinematograf cu punga de popcorn!”.

Trei intrebari pentru Olivia Holt

– Cum te distrezi in timpul liber?
Ador sa merg la plaja, sa merg in excursii pe munte si imi plac foarte mult parcurile de distractie – sunt innebunita sa ma dau in rollercoaster. De asemenea, imi place sa ma uit la filme – eu si familia mea avem la fiecare doua saptamani o “seara de filme”. E important pentru mine sa petrec timp alaturi de familie si prieteni.
– Care este cel mai prost obicei al tau?

Ei bine, pot sa-mi trosnesc fiecare os din corp – este un obicei destul de prost! Pot sa-mi trosnesc oasele spatelui, gatul, picioarele, coatele, degetele de la picioare si gleznele! (rade)

– Daca ai putea juca orice rol din orice film, care ar fi acela?
Probabil Rapunzel din “O poveste incalcita”. De cand am vazut filmul, mi-a placut la nebunie energia ei si faptul ca este usor zapacita. Cred ca, in unele privinte, semanam destul de bine.

Joaca-te cu noi ! legume