" />

PÂINE umplută cu surprize delicioase

paine

Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

Reţete vechi româneşti reinventate

Ai nevoie de:

paine taraneasca
un ardei galben
120 grame sunca de Praga
cascaval
chives (ceapa de taiat)
4 rosii deshidratate
1 lingura unt

 Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

Confesiunile unui bucătar fericit

Ce trebuie sa faci: Ardeiul il coci, il cureti si in tai feliute subtiri. Cascavalul, rosiile si sunca se feliaza si ele fin. Cu un cutit, se taie painea atat pe orizontala, cat si pe verticala, dar nu de tot – trebuie sa arata ca o tabla de sah.

Se pun ingredientele intre cubuletele de paine, iar la urma se presara frunze de ceapa maruntite si bucatele mici de unt. Painea se inveleste in folie de aluminiu si se baga la cuptor, la 180 grade Celsius, pentru 15 minute. Apoi, indepartezi folia si mai lasi bunatatea de paine sa se coaca pentru 10 minute.

Multe rețete vechi interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume