" />

Pepene la grătar cu iaurt grecesc

pepene

Retete la gratar „altfel”

Retete vegetariene cu „gust” de carne

Alfabetul mâncării sănătoase

Ai nevoie de:

pepene verde
ulei de masline
lamaie
iaurt grecesc sau frisca
sare

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Ce trebuie sa faci: Tai pepenele in felii, le ungi cu ulei de masline si le pui pe gratar, pentru 3 minute pe fiecare parte. Cand sunt gata de servit, presari un pic de sare si storci deasupra lui putina lamaie. Poti adauga niste iaurt gras sau frisca pentru mai multa dulceata!

Multe rețete culinare interesante găsiți în cărțile din Colecția Bucătărescu!

Pachete de cărți de bucate la prețuri speciale!

Dar și AICI!

OFERTĂ SPECIALĂ!

 

Pachet cărți Bucătărescu II  numai 70 lei – 7 titluri!

1. Cel mai trăznit manual de gătit pentru copii;

2. Confesiunile unui bucătar fericit;

3. Terapia culinară cu bere;

4. Marea carte a murăturilor;

5. Cartea de bucate de Post;

6. Rețete de suflet – Cele mai gustoase bucate gătite în mânăstirile românești;

7. Pomana porcului și alte secrete ale bucătăriei de Crăciun

Joaca-te cu noi ! legume