" />

PRĂJITURĂ cu brânză dulce la pahar

desert

Ai nevoie de:

căpșune sau fructe de pădure mici

biscuiti (preferabil, din cei digestivi)

brânză mascarpone

zahăr

esență de vanilie

 

Ce trebuie să faci: Biscuitii se pun intr-o punga si se faramiteaza. Branza mascarpone se freaca bine cu zahar si esenta de vanilie. Se montează apoi „prajitura” fără coacere. Pui un strat de biscuiti, unul de branza si unul de capsune taiate (sau fragi, mure, afine, agrișe, zmeură), apoi repeti. La final, adaugi câteva fructe frumoase si o frunzulita de menta. Practic, iese un fel de cheesecake ușor de făcut și extrem de gustos, în acord cu savoarea anotimpului…

OFERTĂ SPECIALĂ!

Pachet cărți Bucătărescu I numai 70 lei – 7 titluri!

1. Matache Măcelaru ‒ Rețete cu dichis de altădată;

2. Reţete vechi româneşti reinventate;

3. Retete vegetariene cu „gust” de carne;

4. Retete la gratar „altfel”;

5. Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”;

6. Rețete de Paște reinterpretate;

7. Alfabetul mâncării sănătoase

Joaca-te cu noi ! legume